Parkim Ayaz

Activiteiten

Bij Parkim Ayaz Hotel Gümbet kun je uiteraard heerlijk genieten van de mooie zwembaden en het lekkere zonnige weer vanaf je comfortabele ligstoel aan het zwembad of ontspannen op een strandstoel aan het privéstrand achter het hotel. Maar je kunt voor wat meer activiteiten ook verschillende sporten en activiteiten uitvoeren binnen het hotel en op het water. Hieronder vind je een beschrijving van de sporten die je hier zoal kunt doen om je een indruk te geven van de mogelijkheden tijdens jouw vakantie in Gümbet.

Entertainmentprogramma’s

Parkim Ayaz Hotel beschikt over een eigen entertainmentteam dat dagelijks diverse entertainmentprogramma’s uitvoert voor jong en oud. Hier zullen niet alleen kinderen zich bij kunnen vermaken, maar ook ouders en ouderen genieten van de vele activteiten en spelletjes die gratis en vrijblijvend toegankelijk zijn voor alle gasten van het hotel.
Zo word er live muziek gespeeld tot laat in de avond, worden er optredens verzorgd en worden er overdag onder meer sportprogramma’s georganiseerd in en om het zwembad, zoals volleybalwedstrijden en aqua-aerobics.

Watersporten

Met de ligging van Gümbet aan de prachtige blauwe baai en het mooie zandstrand ligt het voor de hand dat watersporten hier erg in trek zijn. Op het strand achter het hotel kun je verschillende niet-gemotoriseerde watersporten uitoefenen, zoals bijvoorbeeld windsurfen, kanoën of waterfietsen. Maar voor de meer avontuurlijke hotelgasten zijn er ook mogelijkheden om een jetski te huren, te paragliden of parasailen, waterskiën en er is een bananenboot voor jong en oud. De meeste watersporten zijn tegen betaling.

Andere sporten

Als je liever aan land blijft, dan kun je hier uiteraard ook beachvolleyballen op het strand. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte, een tafeltennistafel, tennisbanen, minigolf en een klimmuur. Ook worden er aerobics klassen verzorgt voor de gasten in de ochtend. Kortom, als je houdt van een actieve en sportieve vakantie dan zijn er bij Parkim Ayaz Hotel volop mogelijkheden om je bezig te houden en in beweging te blijven tijdens je verblijf.

Duiken en snorkelen in Bodrum

Er zijn verschillende duikcentra in Bodrum waar je een dagje op een boot kunt boeken voor een of meerdere duiklocaties. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om te snorkelen. Sommige duikcentra hebben ook een binnenbad beschikbaar om eerst een trainingsduik te doen voordat je aan het echte werk op zee begint. Je kunt dan ook je padi hier halen door 2 of 3 dagen op de boot door te brengen.. Er zijn onder meer locaties bij een scheepswrak, een vliegtuigwrak en er is een rijke veelzijdigheid aan leven onder water.

Kameelrijden

Ooit al eens op een kameel willen zitten maar nog nooit gedaan? In Bodrum vind je het strand genaamd Camel Beach. Het is een fijn zandstrand en wordt beschouwd als een van de betere stranden in Bodrum. De naam is een verwijzing naar de kamelen die je hier op het strand ziet en waar je een ritje op kunt maken. Absoluut een bijzondere ervaring, ook als je al vaker op een paard hebt gezeten. Dus als je dit nog nooit hebt gedaan, grijp dan je kans, zodat je dat ook weer kunt afvinken!
Je vindt hier tevens een watersportcentrum waar je diverse watersporten kunt uitvoeren.

Maak een boottocht

Alhoewel de eerder genoemde mogelijkheid om te duiken in Bodrum uiteraard ook per boot is, zijn er ook mogelijkheden om een boot te huren voor een dagdeel of hele dag, waarmee je heerlijk rondvaart en ergens voor anker kunt gaan m wat rond te zwemmen of om een eiland aan te doen en te verkennen. Zo kun je bijvoorbeeld met de boot naar de prachtige blauwgroene baaien van Orak Island varen en daar genieten van de zon en het heerlijk heldere water.

Verderkun je bijvoorbeeld een rondvaart doen rondom het schiereiland om meer van de omgeving te zien, heerlijk te zwemmen en snorkelen. Bovendien kun je genieten van een versbereide lunch aan boord van de boot.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen