Parkim Ayaz

All Inclusive

All Inclusive verblijf

Bij Parkim Ayaz Hotel verblijf je op basis van het All Inclusive arrangement. Dit betekent dat eten en drinken onder voorwaarden zijn inbegrepen in de prijs van de kamer. Voor je verblijf bij dit hotel betekent dit dat je voor een gratis ontbijtbuffet terecht kunt bij het hoofdrestaurant. Je kunt hier normaal gesproken van 7:30 uur tot 10:00 uur ontbijten en voor de late ontbijters is er de herkansing van 10:00 uur tot 11:00 uur. Hier kun je eveneens terecht voor een lunchbuffet tussen 12:30 uur en 14:00 uur en een dinerbuffet wordt geserveerd van 19:30 uur tot 21:30 uur. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een gerecht van de kaart in het Italiaanse restaurant Carpediem. Je betaalt dan alleen voor de geïmporteerde drankjes, lokale drankjes zijn inbegrepen.
Het kan zijn dat de etenstijden in verband met COVID-19 maatregelen ter plaatse zijn aangepast en het management mogelijk een beperkte tijdsduur instelt, dus houd hier rekening mee en informeer op de dag van je aankomst naar de exacte tijden.

Momenteel kun je kiezen om te eten bij twee van de restaurants, aangezien de andere twee restaurants momenteel in verband met de geldende COVID-19 maatregelen tijdelijk gesloten zijn. Zodra de omstandigheden het toelaten zullen deze restaurants weer worden geopend voor gasten.

Alle maaltijden inbegrepen

Je kunt behalve voor een ontbijtbuffet ook voor een lunch- en dinerbuffet bij het hoofdrestaurant terecht. Geniet van een selectie aan lokale Turkse en internationale gerechten van het buffet, waarbij lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn inbegrepen in het buffet. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de à la carte gerechten van het Italiaanse restaurant Carpediem en zelf een gerecht naar keuze selecteren onder dit arrangement.

Alhoewel de andere à la carte restaurants momenteel tijdelijk gesloten zijn heb je daarmee nog steeds voldoende keuze voor een afwisselend menu en bovendien zijn daarbij dus je drankjes inbegrepen (lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes). Drankjes bij de Cool Breeze Bar zijn tegen betaling, evenals Turkse koffie, importdranken en alle verse vruchtensappen.

Geniet van een drankje in het zwembad

Onder het All Inclusive arrangement kun je tevens gebruik maken van drankjes bij de verschillende bars binnen het hotel. Zo is er de Cozzy Bar naast het Cozzy Pool zwembad, waar je terecht kunt voor heerlijke koffie of thee, bier, wijn en andere lokale alcoholische en non-alcoholische dranken. Importdranken vallen niet onder het arrangement en dien je apart af te rekenen.

Bij Bubble Bar, de swim-up bar van het Bubble Pool zwembad, kun je genieten van een lekker koud biertje of frisdrank terwijl je aan het zwemmen bent en de zon je even teveel wordt. Neem plaats op een van de stenen krukken aan de bar en geniet van een moment van verkoeling, waarna je weer een duik kunt nemen in het water achter je.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen