Parkim Ayaz

Eten & Drinken

Tijdens je verblijf in Parkim Ayaz Hotel heb je een ruime keuze uit eten en drinken. Het hotel beschikt over vier hotels, waarvan drie in het hotel en een restaurant aan het strand, te weten een buffetrestaurant, twee à la carte restaurants en een steakrestaurant aan het strand.

Bij het hoofdrestaurant kun je terecht voor een open buffetontbijt, lunch en diner. Verder is er het Ottoman A La Carte Restaurant, waar je kunt genieten van Turkse gerechten, en het Carpediem Italiaanse à la carte restaurant voor de Italiaanse keuken. Voor snacks tussendoor kun je terecht bij de Ladybird Bar, waar tussen de middag snacks worden geserveerd, maar ook afternoon tea, ijs en drankjes. Cozzy Bar en Bubble Bar zijn de twee zwembadbars voor als je tijdens het zwemmen wilt genieten van een lekkere cocktail. Aan het strand vind je bovendien nog Denny’s Steaks & Wines, waar je de lekkerste steaks kunt krijgen en een ruime selectie aan heerlijke wijnen vindt.

Hoofdrestaurant

Onder het All Inclusive pakket is het ontbijtbuffet inbegrepen in de prijs van je kamer. Je geniet hier van zowel Turkse ontbijtgerechten als verse Turkse broden, olijven en Turkse kaas, maar ook westerse gerechten en natuurlijk ontbreekt een eistation niet voor eieren naar keuze.

Voor lunch en diner wordt in dit restaurant eveneens een buffet geserveerd met daarbij ook vele Turkse desserts, zoals het traditionele Baklava.

Ottoman À la carte Restaurant

Voor Turkse specialiteiten kun je terecht bij het à la carte restaurant Ottoman. Vanaf het buitenterras heb je een mooi uitzicht over het water van de baai.
In verband met de COVID-19 maatregelen die het management va Parkim Ayaz Hotel heeft genomen, is dit restaurant momenteel tijdelijk gesloten.

Carpediem À la carte Restaurant

Parkim Ayaz beschikt ook over een Italiaans à la carte restaurant, Carpediem. Dit restaurant valt ook onder het All Inclusive pakket en je kunt hier dan ook bestellen van de kaart, waarbij het eten gratis is, evenals een selectie van lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes. Voor geïmporteerde drankjes dien je wel apart te betalen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen