Parkim Ayaz

Kamers

Het viersterren hotel Parkim Ayaz Hotel in Gümbet beschikt in totaal over 237 kamers en heeft een mooi eigen privéstrand van 250 meter dat direct voor het hotel is gelegen, voorzien van een groot aantal comfortabele ligbedden en parasols voor gasten, een strandbar en mogelijkheden voor het uitvoeren van diverse watersporten. Met prachtige tuinen waardoor je naar het strand loopt, en drie zwembaden beschikt dit hotel over uitstekende voorzieningen voor een comfortabel verblijf. Als gast van Parkim Ayaz heb je de keuze uit vier soorten kamers, te weten Standaard kamers, Deluxe kamers en Superior kamers voor maximaal twee personen, en Familiekamers voor maximaal vier personen.

Alle kamers zijn voorzien van individuele airconditioning, satelliet tv, gratis wifi, telefoon, minibar, kluisje en een badkamer met douche/bad, toilet en haarföhn.

Standaard kamers

De Standaard kamers zijn geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind en hebben een oppervlakte van 20 m2. Deze kamers beschikken over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, aangevuld met een slaapbank.

De kamers beschikken over een eigen balkon/terras. Verder zijn deze kamers voorzien van airconditioning, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, zitgelegenheid, minibar en kluis (tegen betaling). De badkamer beschikt over een douche/bad, toilet en haarföhn. De standaard kamers kijken uit over het zwembad en de tuin.

Deluxe kamers

De Deluxe kamers zijn 30 m2 en beschikken over een tweepersoonsbed. Deze kamers zijn geschikt voor twee volwassenen.
De kamers beschikken over een eigen balkon/terras en hebben daarnaast airconditioning, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, minibar en kluis. De badkamers ervan zijn voorzien van een douche, toilet en haarföhn.

Superior kamers

De Superior kamers zijn eveneens 30 m2 groot en zijn voorzien van een tweepersoonsbed en hebben daarnaast een jacuzzi. Ze bieden ruimte aan twee volwassenen, eventueel met 1 kind. De Superior kamers bieden uitzicht op zee.

Deze kamer is voorzien van airconditioning, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, minibar en kluis(tegen betaling). De badkamer is verder voorzien van een douche, toilet en haarföhn.

Familiekamers

Met uitzicht over de tuin en het zwembad, zijn deze kamers van 35 m2 de grootste kamers beschikbaar. De kamers zijn ideaal voor families en bieden plaats aan maximaal 4 personen, hetzij 3 volwassenen en 1 kind, of 2 volwassenen en 2 kinderen. De Familiekamers bieden uitzicht op zee of op de tuin.

De Familiekamers beschikken over 1 tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en 1 slaapbank. Daarnaast is deze kamer voorzien van airconditioning, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, minibar en kluis(tegen betaling). De badkamers zijn voorzien van douche of bad, toilet en haarföhn.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen