Parkim Ayaz

Omgeving

Mocht u het hotel terrein willen verlaten voor een uitstapje, dan hebben wij hier een aantal suggesties voor u. Parkim Ayaz ligt in het gezellige centrum van Gümbet waar u veel winkeltjes aan zult treffen waar u leuke souvenirs kunt kopen. Vooral de Turkse lekkernijen vallen goed in de smaak.

Het centrum van Gümbet kenmerkt zich door de grote diversiteit aan bars en restaurants. Zodra u de straten op loopt komt u overal winkels en horecagelegenheden aan. Het drukke gedeelte van het centrum leeft tot in de late uurtjes en bevindt zich op 300 meter van het hotel. Daar bevindt zich Bar street: een smalle straat omringd met bars en discotheken. Na het uitgaan kun je in het centrum en snack halen en jezelf opladen voor de volgende dag.

Op 3 kilometer afstand ligt de grotere plaats Bodrum. Deze twee plaatsen zijn in de afgelopen jaren aan elkaar gegroeid. Beiden plaatsen zijn gebouwd op een helling, wat een gezellige sfeer geeft met veel hellingen en natuurstenen trappen. Bodrum heeft de grootste open lucht discotheek van Europa. Daarnaast heeft het een Middeleeuws kasteel die toegankelijk is voor bezoekers.

Lijnrecht tegenover Gümbet ligt de populaire badplaats Kos in Griekenland. U kunt oversteken en daar de dag doorbrengen. Na een klein half uur ben je aan de overkant en staat alles in teken van de Griekse mythologie. Met mooie ruines en archeologische opgravingen is er genoeg te ontdekken op Kos, dat ook wel het fietseiland wordt genoemd.

Aan de haven van Bodrum worden boottochten georganiseerd. In het centrum zijn overdag informatiepunten geopend met verschillende tochten, waaronder de eilanden tocht waarbij u van eiland naar eiland hopt op een luxe boot met een glijbaan het water in. Tip: neem een snorkel set mee!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen