Parkim Ayaz

Tips

Turkije is een populair vakantieland dat elke vakantie veel wordt bezocht door Nederlandse toeristen. Op dit moment (september 2020) geldt er vanwege het toenemende aantal besmettingen in Turkije met COVID-19 echter een negatief reisadvies voor Turkije, waarbij niet-essentiële reizen worden afgeraden. Dit geldt voor heel Turkije met inbegrip van Bodrum. Het is dan ook aanbevolen af te wachten met reizen totdat het Ministerie van Buitenlandse Zaken aangeeft dat het weer veilig is en het reisadvies is bijgesteld.

Zodra er wordt geadviseerd dat ook niet-essentiële reizen naar Turkije weer mogelijk zijn, dien je je alsnog aan de ter plaatse geldende veiligheidsmaatregelen te houden met betrekking tot het dragen van een mondkapje, anderhalve meter afstand houden en persoonlijke hygiëne, dat wil zeggen het regelmatig wassen van de handen. Deze regels kunnen per land verschillen, dus zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van de regels in het land dat je bezoekt.

Een reis naar Gümbet en Bodrum biedt je de mogelijkheid om dit bijzondere schiereiland van Turkije te zien en ervaren. Over het algemeen liggen de prijzen hier een stuk lager dan in Nederland en kun je hier goedkoper uit eten. Tevens is alcohol goedkoper, maar houd er rekening mee dat de prijzen tussen het laagseizoen en hoogseizoen kunnen fluctueren. Dus mocht je bijvoorbeeld eerder in april zijn geweest en nu terugkeren naar Bodrum in juli of augustus, dan kan je ervan uitgaan dat veel van de prijzen een stukje hoger liggen dan bij je voorgaande bezoek.

Gümbet is een stuk rustiger vergeleken met Bodrum en is daarmee meer geschikt voor families of stellen, die voornamelijk voor het strand en de zee komen. Vandaar dat veel van de gasten van Parkim Ayaz Hotel bestaan uit families en stellen, aangezien het hotel gunstig is gelegen aan het privéstrand met het centrum van Gümbet toch vlak om de hoek.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 494 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen